1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

Angyalföldi út 5/b.

1134 Budapest

ELÉRHETŐSÉGEK

RÓLUNK

INFORMÁCIÓK

BUDAPESTI

ÖNKORMÁNYZATI

KÖVETELÉSKEZELŐ KFT.

Budapest 1550, Pf. 170

Budapest 1550, Pf. 170

/

Kezdőlap

CÉGBEMUTATÁS

TEVÉKENYSÉGÜNK

Cégbemutatás

Társaságunk a Budapesti Önkormányzati Követeléskezelő Kft. (korábbi nevén Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.) a társaság tulajdonosainak döntése alapján 2011.05.01-től kezdődően a parkolási szolgáltatásból származó, saját parkolási pótdíj követeléseinek érvényesítése érdekében felmerülő feladatokat végezzük.

 

2016. júliustól a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. -nél keletkezett, magánszemélyekkel szemben fennálló tömegközlekedési pótdíj követelések kezelését is megkezdtük.

 

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Müködő Részvénytársaság -nál keletkezett, magánszemélyekkel szemben fennálló tömegközlekedési pótdíj követelések és a kapcsolódó jogi eljárások kezelését végezzük.

Társaságunk a működése során eddig közel 250.000 db, 2010.december 31-e előtt keletkezett parkolási pótdíj követelés kezelésével foglalkozott. Jelenleg közel 60.000 ügy aktáját kezeljük „aktívként” napi szinten.

Az elmúlt évek során a társaság által nyilvántartott teljes parkolási pótdíj követelésállomány a végrehajtási eljárás szakaszába került.

 

 

CÉGÜNK ELŐNYEI

1.

TAPASZTALAT

A pótdíj követeléseink kezelése során jelentős szakmai tapaszta-latra tettünk szert a pótdíj köve-telések költséghatékony kezelé-sére vonatkozóan.

2.

ÜGYKEZELÉSI GYAKORLAT

Társaságunk a működése során eddig közel 250.000 db, 2010. december 31-e előtt keletkezett parkolási pótdíj követelés keze-lésével foglalkozott. Jelenleg közel 60.000 ügy aktáját kezeljük „aktívként” napi szinten.

3.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS

Társaságunk komplex követelés-kezelési szolgáltatást nyújt a partnerei részére. A pótdíj köve-telések kezelése, behajtása mel-lett a szükséges, ügyfélszolgálati és egyéb adminisztrációs teendők ellátását is vállaljuk.

CÉLJAINK

MEGÁLLAPODÁS, RÉSZLETFIZETÉS

 

EREDMÉNYES EGYÜTTMŰKÖDÉS

 

ÜGYFELEINK

MONDTÁK

BALÁZS, Budapest

RENÁTA, Kalocsa

Tisztelt ....... ! Ezúton szeretném megköszönni, azt a végtelen türelmet, amit irányomban tanúsított. Elnézést, hogy az elején kicsit ideges voltam, de a végrehajtási eljárás nagyon váratlanul ért. Köszönöm a teljes körű tájékoztatást, segítséget és hozzáértését. Nagyon kellemes csalódás ért, mert a végrehajtó irodában nem igazán tájékoztattak az ügyről, a hangnemről már nem is beszélek... Legyen szép napja, további sok sikert kívánok, üdvözlettel:

Kedves ...... ! Szeretném megköszönni Önnek azt a sok segítséget és kedvességet amit kaptam! Igazán hálás vagyok a megértéséért, és mindenért amivel az Én ügyemet kezelte! További jó munkát kívánok Önnek, köszönettel:

KINTLÉVŐSÉG RENDEZÉSI LEHETŐSÉGEK

A parkolási díjak kezelésével összefüggő főbb feladataink:

 

- A végrehajtási eljárásokkal kapcsolatosan felmerülő

  operatív feladatok elvégzése

- VH költségelőlegek befizetésének biztosítása

- A végrehajtók utólagos költségelszámolásaival

  kapcsolatos teendők

- Kapcsolattartás, egyeztetés a végrehajtókkal

A saját pótdíj követeléseink kezelése során jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert a pótdíj követelések költség-hatékony kezelésére vonatkozóan.

A pótdíj követelések kezelésével összefüggő feladataink:

 

- Fizetési értesítők kiküldése

- Befizetések (banki, csekkes, pénztár) kezelése

- Panaszok és reklamációk kezelése

- Méltányossági kérelmek elbírálásának ügyintézése

- Részletfizetési megállapodások előkészítése, megkötése

- Nem fizetők esetében jogi eljárások (FMH) indítása